• Bill Pickup

Great Reception at Eton College Visitor's Centre


With the first phase of a two-phase development at Eton College now complete, the completed Visitor’s Centre extension provides a prestigious reception area together with new offices, and features a main arched entrance with bespoke glazing and bronze decorative detail. Specialist red facing brickwork and stonework in the new construction complements the existing brickwork pattern in the adjacent buildings.

Interior finishes (built by Francis Joinery and installed by their site fitting team) feature new oak staircases, bespoke joinery to the reception area and vanity and access panels in the new cloakroom area.

External works include new pathways, cobbled areas and bespoke stone bench seating, with external lighting and landscaping to provide a high quality finish to the project.

Phase 2 works are now underway, with extensive alterations and refurbishments being undertaken over five floors, providing a link to the new extension.


Copyright @ 2015 Francis Construction